automatika za vrata

AUTOMATIKA KEY AUTOMATION - Made in Italy

Key Automation je mlada i dinamična talijanska tvrtka koja projektira i proizvodi sustave automatizacije za dvorišna vrata, garažna vrata, rampe, automatska vrata te sustav automatizacije LED vrtne rasvjete. Sustavi i rješenja Key omogućavaju brže, sigurno i efeikasno kretanje osoba i roba, namjenjene su kućanstvima, javnim prostorima i industrijskim ambijentima. Key proizvodi proizvode koji su funkcionalni, modernog dizajna, ali prije svega koncipirane da budu praktični svojom uporabom od momenta instalacije do korištenja istih, misleći od samoga starta kako na instalatere tako i na krajnje korisnike.RAY motor za krilna vrata motori za krilna vrata RAY je motor pružnog tipa koji dolazi u verziji 230V i 24V za dužinu vratnog krila od 3-4m te težinu do 300/400kg.
STAR motor za krilna vrata motori za krilna vrata Star kit motor za krilna vrata do 2m. Radi na 24V veoma snažan i pouzdan u otvaranju vratiju do 200kg.
REVO motor za krilna vrata motori za krilna vrata Motor REVO je motor za krilna vrata - sistem škare za krila veličine do 2,3m. Motor radi na 24V.
TURBO motori za klizna vrata motori za klizna vrata Turbo motori za klizna vrata pouzdani su motori koji u rasponu od 300KG na 24V ili 500kg na 230V osiguravaju brzo i sigurno otvaranje dvorišnih kapija.
VIPER motori za garažna vrata motori za garažna vrata Pouzdani motori za garažna vrata snage 700N i 1100N za garažna vrata do 16m2. Vodilice dolaze u 3dijela ili jednodjelne sa remenom.
RAMPE rampe Rampe za 4m ili 6m sa mogućnošću ugradnje teleskopskog boom-a koji omogućava stvaranje barijere do širine 9m!. Modernog dizajna, ojačano kućište de dupla balansirajuća opruga osiguravaju dugotrajan i siguran rad.


DIZAJNERSKA VRTNA LED RASVJETA - Automatizacija

vrtna led rasvjeta

Dizajnerska Led rasvjeta projektirana i proizvedena od KEY AUTOMATION je novitet u našoj ponudi. Sustav omogućava spajanje čak do 60 lampi na jednu upravljačku jedinicu koje se mogu paliti na više načina: daljinskim upravljačem, senzorom za mrak automatski te prekidačem. Moguće je na upravljačku jedinicu spojiti i već postojeću rasvjetu koju imate u vrtu koja je spojena na 220V. Mogućnosti su raznovrsne. Najprodavaniji model je STIK - M sa snopom svjetlosti prema dole koji imamo u verziji od 40cm ili 70cm visine.

vrtna led rasvjeta led vrtna rasvjeta led vrtna rasvjeta


DODATNA OPREMA

daljinski upravljači fotoćelije

Zatražite ponudu i katalog još danas za KEY AUTOMATION motore i LED rasvjetu vrata na email: MEDIADOOR