Garažna vrata Mediadoor by KINGSPAN
garažna vrata sa poliuretanskim panelima

Garažna vrata MEDIADOOR by KINGSPAN.

Automatska garažna vrata MEDIADOOR proizvode se da bi bila unikatna.Projektiranje za automatska vrata "MEDIADOOR" vrši se informatičkim sustavom koji eliminira svaki nepredvidivi detalj realizacije istih. Rezultat je bolja krajnja kvaliteta vratiju MEDIADOOR koja će dugoročno trajati. Komponente koje koristimo u izradi garažnih vratiju su visoko kvalitetne i renomiranih su proizvođača KINGSPAN i FLEXIFORCE.

Svaka automatska sekcijska garažna vrata MEDIADOOR

imaju ugrađena nekoliko sustava sigurnsoti već u standardnoj izvedbi. Nije slučajno, da je svaka izrada garažnih vratiju rezultat proizvodnog procesa visoko kvalificiranih tehničara i projektanata. Od samog projektiranja, naš proizvod napravljen je sa modernim informatičkim sustavima. Testovi koji se provode, te na samom kraju i kontrola, te analiza kvalitete vratiju kao i sigurnosti istih odnosno, montiranih automatskih sekcijskih garažnih vrata daju sigurnost korisniku kroz dugotrajni periodkorištenja uz dva puta godišnje paušalno održavanje.
Automatska sekcijska garažna vrata MEDIADOOR se otvaraju i zatvaraju sa velikom lakoćom, zahvaljujući automatizaciji KEYAUTOMATION motorima za garažna vrata. Mnogo je elemenata koji daju gore navedene karakteristike automatskim garažnim vratima MEDIADOOR. Instalirani motor za vrata na stropu Vaše garaže pruža Vam jednostavno otvaranje i zatvaranje garažnih vratiju pomoću daljinskog upravljača. Kontroliranim pomicanjem vratiju korištenjem daljinskog upravljača Vašu sigurnost omogućavaju fotoćelije, kako i sustav za detektiranje prepreka.automatska garažna vrata mediadoor od Kingspan panela i Kingspan okova koja se proizvode po svim CE normativama u našem proizvodnom pogonu u Zagrebu.Svaka su vrata proizvedena od kombinacije panela širine 500 i 610mm te se kombinacijom istih formira konačna visina vratiju. Vrata se montiraju na način da se prvo stavljaju vodilice  vertikalne pa se sve stavlja u vagu i nakon toga se garažna vrata počinju sastavljati polako u djelovima. Horiznotalne vodilice pa paneli pa panti i svi ostali djelovi koji su potrebni da bi se dobila kompletna vrata.Mnogo je elemenata koji daju gore navedene karakteristike automatskim garažnim vratima MEDIADOOR. Instalirani motor za vrata na stropu Vaše garaže pruža Vam jednostavno otvaranje i zatvaranje garažnih vratiju pomoću daljinskog upravljača. Kontroliranim pomicanjem vratiju korištenjem daljinskog upravljača Vašu sigurnost omogućavaju fotoćelije, kako i sustav za detektiranje prepreka.Od samog projektiranja, naš proizvod napravljen je sa modernim informatičkim sustavima. Testovi koji se provode, te na samom kraju i kontrola, te analiza kvalitete vratiju kao i sigurnosti istih odnosno, montiranih automatskih sekcijskih garažnih vrata daju sigurnost korisniku kroz dugotrajni periodkorištenja uz dva puta godišnje paušalno održavanje. sekcijska vrata sa flexiforce okovima sekcijska automatika i garažna vrata sa okovima flexiforce te panelima KINGSPAN

Finger safe paneli

Na sigurnost korisnika MEDIADOOR garažnih vratiju posebno se obraća pažnja prilikom odabira Kingspan panela i komponenata prateći sve važeće propise u izradi sekcijskih automatskih garažnih vrata. Ponosni smo što MEDIADOOR automatska garažna vrata u potpunosti odgovaraju svim važećim Europskim standardima.

Zatražite ponudu još danas za MEDIADOOR garažna vrata na email: MEDIADOOR